torsdag 26. november 2009

Julebord


Så var det julebord. Dette er det eneste juleselskapet som var booket for min del i år og nå er det unnagjort. Det var veldig gøy, men det var litt deilig å få det overstått. Det er ofte sånn det er med julebord. Dette ble arrangert av bl.a Marthe Kveli og der var den hardeste kjernen av fashion norge. Hyggelig at vi som jobber mye for oss selv kan komme sammen og kose oss litt. Vi hadde no.15 for oss selv hele kvelden og det ble underholdning med Marion Ravn og prisutdeling for bl.a beste antrekk, beste tilbehør, beste sko osv. Jeg var så heldig å få sitte i juryen og bestemme hvem som skulle vinne de gjeve prisene som hadde verdi opp til kr 6000,- Her er en liten bildeserie over pene, fasjonable mennesker som koser seg.
Dagen etter sto jeg ikke så alt for sent opp for å kjøre til Sverige for å handle julepynt på Rusta,men det er en helt annen historie.

Leila i en av sine vakre kjoler

Søte jentene fra jobben, Kirsti og Siw

Leila Hafzi og Therese fra Spalt.

Linda fra Spalt og jeg tok en hel serie med bilder av oss selv som ikke ble så valdig vakre. Her ser vi riktig søte ut.

Marcus Andre vant pris for beste tilbehør for den nydelige tversoversløyfen sin. Han var ikke den eneste som hadde valgt det til dressen den kvelden. Her ser dere også prisutdelere Erlen Elias og Christian August Stang med like fint tilbehør.