fredag 20. november 2009

Regel nummer 1: BH

Den "viktigste" investeringen man gjør når man skal pynte seg til fest, gifte seg eller egentlig bare kle seg generelt er BH! Hvilken BH du har på deg kan gjøre at man er superfin i en kjole eller det stikk motsatte.

En riktig tilpasset BH trenger ikke nødvendigvis være dyr. Men det kan det lønne seg å gå til en undertøysforretning som kan gi profesjonell hjelp og ta ordentlig mål.

Mange tror de er en helt annen størrelse enn de egentlig er. Er du 75B? Antageligvis ikke... ;) Uansett bør BHen alltid prøves for modellene kan variere selv om størrelsen er den samme. 

* Ikke kjøp BH som passer på innerste hakket - de utvier seg ofte. Deler puppen seg, er cup'en for liten. Se deg selv i profil når du prøver. 'Sægger' bysten, er det antagelig feil størrelse eller modell.

* Store? Små? De fleste ser best ut med BH uansett (hvis det ikke er korsett i kjolen)... 


Skal du prøve forskjellige kjoler kan det være fint å ha på seg en helt enkel, hudfarga BH. Legg igjen amme BHen hjemme! Er du usikker på hvilken BH du bør ha til kjolen du velger, kan vi komme med tips eller anbefale hvor du kan gå for å finne riktig type.Visste du at to forskjellige BHer kan faktisk gi forskjellig kjolestørrelse? Derfor er det viktig å bruke samme type BH ved tilpassing av kjole og bruk.* Unngå å vaske med tøymykner og Milo ellers mister BHen elastikken


Vi er ikke storfans av stroppeløse BHer. Disse former ofte puppene på en litt merkelig måte eller er ubehagelige å gå med. Syns BHen/stroppene? Kjøp en sprek farge og gjør det til en del av antrekket!