søndag 31. januar 2010

Melli's Christmastable 2009

 
Melli Julebord 

Location: Holmen Fjordhotell 
Activities: SPA, boblebad, god middag, paljetter, enda bedre frokost, babyshower, peis, champagne, litt for søt hvitvin, dancing til MTV, africa moves og høg latterkrampefaktor! 

Attending: Cecilie, Mathilde, Ingvild, Natasha, Kirsti, Maia, Ragne og Siw

Fin havutsikt fra hotellrommet!

Vi spiste en 3-retters middag på hotellet med laks til forrett, lam og påfølgende multedessert. Å ja, vi fikk også konfekt!
Ganske prektige her vi sitter med tomme glass...


...til høg dansestemning på hotellsuiten! Rart vi ikke fikk kjeft i grunn, men de på hotellet var kjempehyggelige. De var til og med svært engasjert for at vi skulle klare å finne en TV for å bruke Playstation...  Jakten mislyktes derimot, og det ble ingen Singstar denne gangen.Til sorg for oss, antagelig til stor glede for hotellets gjester.

Ragne skal ha baby og permisjon, derfor hadde vi en liten gavefest! En av tingene hun/han (de?) fikk var et kosedyr fra Tara Logsdon. Kosedyrene er laget av resirkulerte materialer, dvs at alle er helt unike. Paula (det er det flodhesten heter) ble kjøpt på Kampens hyggeligste butikk: Tante Guri! Vel verdt et besøk!

Nam frokost, litt mer bading og tilbake til Oslo. 

Takk til alle ansatte, kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere for samarbeid og glede i 2009. Nå er vi friske og opplagte til en ny, intensiv kjolesesong! Tjoho!

En spesiell takk til sjåfører og støttespillere: Henning og Magnus