mandag 15. februar 2010

Siste innspurt i Paris

Noen ganger har man en plan, men den går jo ikke alltid som man har tenkt!
På onsdag kom vi oss avgårde i rimelig tid; retning Premiere Vision.  Det vi derimot ikke visste var at toget ikke gikk helt frem til Parc des Exposition, men stoppet 3-4 stasjoner før og alle måtte gå ut. Jeg skjønte ikke helt hva som hadde skjedd, bortsett fra at her var det best å bare ta det helt rolig! Siw og jeg strenet forbi hundrevis av crazy folk, som sloss om å komme inn på noen få busser, og gikk på pub'en og drakk kaffe i stedet!


Etter å bli tilbudt skyss av noen lokale 'kjekkaser', fant vi ut at det var best å gå ut og prøve å orientere oss om hva som egentlig skjer... Midt i kaos av sortkledde fashionistas, politi og halvtomme busser møtte vi på Hege og Ellen fra Kunsthøgskolen i Oslo. Vi fant ut at det beste varå dra til byen igjen og heller gjøre noe fornuftig der!


Etter en herlig lunsj med champagne på Printemps, dro vi til Palais de Tokyo. Her ble vi møtt av en fransk, nochalant vakt som sa at vi ikke kunne komme inn. 'No! Closed." Fant til slutt ut at Sarkozy var på gallerirunde akkurat denne dagen.


Etter noen runder med diskusjoner, bomturer og flere stengte museum, dro vi heller på restaurant. Foie gras, nam! En hyggelig avslutning på en merkelig og kaotisk dag.