tirsdag 9. november 2010

Bryllup og brud i Cecilie Melli?


 På en brudetime hos Cecilie Melli, setter vi av tiden kun til deg. På denne timen er det viktig for oss å finne ut hva din kjoledrøm er og hvilken kjole som passer best til deg. Det finnes mange muligheter! Enkelt ambassadebryllup i Italia eller tradisjonelt hagebryllup gir ulike assosiasjoner.Skal du danse mye kan en kort kjole være både praktisk og gøy. Eller ønsker du en kjole som dekker skuldrene kan brede stropper eller sjal være en mulighet. Vil du være romantisk uten å bli for "brudete", kan slør som tas av etter vielsen være et åkey "kompromiss".
Vi kan tilby deg hele brude-outfiten: drømmekjole, sko man kan danse i, passe romantisk slør, klassise smykker og en lun jakke til å ha over skuldrene ettersom fester dras ut i de sene nattetimer.

For å få mest mulig ut av brudetimen når du er hos oss, kan det være greit å forberede et par ting på forhånd.

Det viktigste er å sette av tiden slik at man får prøve i ro og mak. Slik kan vi også veilede deg best mulig. Skaff deg barnevakt eller avspaser et par timer fra jobb.
Mor, svigermor, tanta, bestemora, veninna, kusina, nabokona - alle har nok en mening om hvordan kjolen din bør være. Det beste er kanskje å ta med forloveren eller en venninne som kjenner deg godt og vet hvilket type uttrykk du ser etter - og husk å spandere en deilig lunsj etterpå.


 I nærheten av butikken vår på Bislett i Oslo anbefales den søte betjeningen på Kaffebrenneriet (som har utvidet!), nice thaimat på Tasty Thai eller en finfin salat på the Laundromat. Du kan til og med ta vasken samtidig!

Ta gjerne med et par BH'er for best mulig inntrykk. Det bør være en med stropper som gir normalt godt hold og en stroppeløs - gjerne hudfarga/hvit.

Det anbefales å bestille brudetime på forhånd. Hvis du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon om når dette bør gjøres i forhold til når du skal gifte deg, eller du ønsker mer informasjon om bestillingsprosessen, så ring oss gjerne. Telefonnr til Cecilie Melli avd Bislett er 952 10 141.