søndag 26. desember 2010

Vinner av Cecilie Melli julekalenderen lille julaften

Hei og hå!
Tusen takk for alle inspirerende og fine innlegg om kjoledrømmer. Har fått en god del bilder på både mail og blogg og skal poste flere av de her på bloggen.
Vinneren av kalenderen Lille julaften er Kirsti Elisabeth som ønsker seg vannfallkjolen. Den er jo bare helt nydelig, så skjønner hvorfor den er en favoritt. Kirsti Elisabeth vinner et emaljert Twist armbånd. Gratulerer! Send oss en mail til post(at)ceciliemelli.com Har dessverre ingen brukbare bilder av denne kjolen i creme så her er et i pudder korall.


En trøstepremie går også til Line Hagerup, som ikke hadde svart på bloggen, men sendt et nydelig bilde på mail. Line bar en kort Tonekjole i cremfarget silkechiffon. Her er hun med sin kjære. Ser ut som dere hadde et fantastisk bryllup i Roma, Line. Send oss en mail så får du en overraskelse.


Falt også for Siljes kjolehistorie... "vi var glade og jeg måtte ha en blå stillongs og støvletter under kjolen fordi det var så kaldt". Med ganske mange minusgrader de siste dagene, synes jeg det er kaldt med både stilongs, lue og boblis, så tenk å stille ute med bare ermer og kjole... Du fortjener også en overraskelse, Silje. Send oss en mail. Og her er det nydelige bildet! Fantastisk vinterbrud.