mandag 31. januar 2011

Cecilie Melli Xmastable

2010 har vært et forrykende år! 

Har åpnet ny butikk, sydd kjole til over 300 vakre damer og pyntet opp hverdagen til enda fler i form av tilbehør og smykker. Slikt noe gjør man ikke alene, og det var på tide å gjøre stas på den fine gjengen som jobber med meg.

Desember er alltid hektisk, så julebordet var som vanlig lagt til januar. Det er egentlig mye bedre! - Januar er jo en litt laber måned sånn partywise.

Dresskoden for kvelden var Mad Men / Post war. Og på programmet stod flere overraskelser, middag og uttallige prisutdelinger. Alle var så fantastisk fine!

Vi startet kvelden med sprudlende i Equiperingsbutikken. Innredningen er jo ganske huslig, så det var som å være hjemme.

Classy som vi er, serveres det prosecco fra hvite plastkrus.
 Jeg, May Britt og Youtube fikset May Britt på håret. Fin?!

Forressten så er disse bildene tatt med tre forskjellig kameraer og innstillinger, så dere for bare bære over med meg.

Fjonge Ragne i arvet kjole og lånte sko. Ragne har hatt fødselsperm, men er endelig tilbake på jobb! Det fikk hun selvsagt en pris for.

 Liza Mari (til høyre) har på seg 2ndhand kjole med grønne blomster, Cecilie Melli Pretty øredobber, blondehansker (!) og strømper med klassisk strek midt bak. Som seg hør og bør; vant Liz pris for Kveldens Best Kledde. (Og den med mest gjennomførte positurer og væremåte!)

Maria (t.h.) hadde gått for klassisk sort og hvitt med perler og blomster. Hun var nesten litt Coco Chanel. Lene var kledd i en nydelig syrinfarget kjole og hadde håret lett oppsatt. Casual chic! Minus hatten da kanskje...?

Helene i sort blondetopp og grått skjørt. Og den fineste luggen!

May Britt hadde på seg kjole i hvit, lilla og grønn og smaragdgrønne Cecilie-øredobber. I tillegg hadde hun et tyllskjørt under kjolen for litt mer bounce i skjørtet. 


 Selv satset jeg på en litt annen vri med blondefarget topp fra American Apparel, grønne Berryøredobber og rosa Cecilie Melli skjørt.

 Ragne hadde fått seg en fuskepels og lavendelhansker fra Reprise, en utrolig koselig vintagebutikk som ligger i Gamlebyen. (Rett ved der trikken svinger til høyre under brua.) Vel verdt et besøk!

Siw med Sylviakjede og i hvit kjole med bobler på.

Überschöne Sunniva hadde kledd seg i creme, rødt og rosa.
Sjekk ut de overdådige perleøredobbene!
Phuong (i beige frakk i bakgrunnen) hadde på seg en kjempesøt egensydd kjole. Bilde kommer....

 Kirsti i sin skjønne blå og hvite kjole i klassisk stil. Den har hun fått av en venninne, heldige dama! Og ellers har hun pretty sideskill og hestehale med snert. Som Kirsti selv!

 Fjonge frøkner trenger også hjelp...

 Og hår og sminke trenger en finpuss i nye og ne.
Ingvild i en lyseblå blondedrøm av en kjole, og hun hadde definitiv kveldens kuleste veske også.

Flere bilder følger....!