fredag 11. februar 2011

Cecilie Melli feirer Morsdag og Alle Hjerters Dag

I forbindelse med Morsdagen søndag 13. februar og
Alle Hjerters Dag 14. februar har vi to godbiter til dere.

VINN PREMIE
Hvis du kjøper noe i Cecilie Melli Equipering fra og med i dag og 14. februar, er du med i trekningen om en romantisk middag for to på den vietnamesiske restauranten Xich Lo. Det er den samme restauranten vi hadde julebord på, og de har virkelig fantastisk mat! Husk å legge igjen navn, telefonnummer og e-post når du handler.

FRI FRAKT
Fri frakt på alt som blir bestilt via Nettbutikken fra og med i dag til og med 14. februar. Husk å oppgi koden TURTELDUE i kommentarfeltet på bestillingen. (Det kommer til å stå inkl. frakt på bestillingen, men dette lar vi være å trekke når vi behandler bestillingen!) Det kan være lurt å bestille snart hvis du vil ha varene til Morsdag og Valentinsdag. Det tar fort noen dager i Posten.

Husk at Alle Hjerters Dag handler like mye om å gi en liten oppmerksomhet til en du bryr deg om. Det kan gjerne være en venninne, mormor eller en du er hemmelig forelsket i. Hihi. Eller hva med å sende et koselig brev til en søster som bor i en annen by?

Kommer til å poste litt amorøse blogginnlegg i dagene fremover. Hvordan har du tenkt til å feire morsdag og Valentinsdag?