søndag 13. februar 2011

Paris by day and night

Turen startet finfint med en vakker himmel og nydelige Synnøve. Målet var stoffmessen Premier Vision, og litt annen moro. Synnøve Mo( http://www.synnovemo.com/ ) er designer og nær venninne. Det blir garantert gøy med oss sammen på tur. Hadde gledet meg lenge til dette.

Jeg har fått dilla på orange og brunt og syntes dette rommet var storarta! Hotellet ligger på Place de Clichy hvor det er yrende liv hele natta. Perfekt for oss.


Sacre Ceur rett rubdt hjørnet. Nydlige kvartaler å spasere i både tidlig og sent.

ettersom vi brukte hele dagene på messa ble alltid middagen litt i seneste laget. Ikke noe stress egentlig for franskmennene spiser rundt 10 på kvelden så vi var ikke alene. Temaet for turen var vel litt sånn 'helt om natten, helt om dagen'.

Merci cafe er en veldedighets cafe og butikk i Paris. Her donerer designere klær fra sine kolleksjoner slik at pengene de tjener kan gå til veldedighet. Da var det ikke vanskelig å spandere på seg et glass champagne til middagstid. Vi glemte å spise da.

Her møtte vi Rene og Radka som nettopp hadde fått baby. De er forøvrig et fotografpar i øverste sjikt. Sjekk ut arbeidet deres på http://www.reneradka.com/ Man blir helt stum av produksjoene deres.

Synnøve og jeg i picassostil

Så havnet i på jamsession på Abesses. I bakgrunnen ser dere Hild Rief som også er norsk designer.

Se som vi koste oss og sang, helt til kl fem på morgenen.

Synnøve dro en klassiker utpå morgenkvisten

Tidlig opp neste dag og champagnefrokost på Printemps. Helt obligatorisk.

Surrealistisk fint

Gøy å leke med speilbordet

Effektiv sightseeing på ettermiddagen før neste fest. Concorde, eiffeltårnet og en fin lyktestolpe i ett bilde. Check

Vi var inviterte på en club, Cirque, av synnøves venn fra gamledager, Rasmus. Han er en av Paris' største partyfiksere og har bl.a stått for Henrik Vibskovs visning.Her fikk vi skikkelig VIP treatment og det er jo alltid deilig. 

Innbydende inngang til toalettene

Rasmus i badekåpe og nydelige Caroline. Her fløt champagnen, men vi skulle dra hjem kl 7 på morgenen så da var det bare å elegant stå over.
Tusen takk for turen fantastiske Synnøve. Gleder meg allerede til neste gang. Må bare hvile meg litt først.

Så var jeg hjemme og en liten tur på hytta for å sjekke at alt var i orden. Det var det jo, og solen skinte. Litt kaldt, men ikke dumt.