fredag 8. juli 2011

Siste dag i Theresesgate

Buhu! siste dag i Theresesgate er unnagjort. Vi hadde flyttesalg med mange gode tilbud og det var lang kø utenfor da vi åpnet kl 10.00. Lokalet ble raskt fylt og sånn holdt det seg resten av dagen.

Veldig vemodig å skulle flytte fra butikken hvor vi har hatt det så bra de to siste årene. Men det måtte til. Alt for trangt i Theresesgate og mer enn god nok plass i Nedre Slottsgate. Håper alle har fått med seg at vi har flyttet.

Benyttet siste dag før ferien til å inviter venner og kjente og alle de gode naboene på flyttefest med wienerbrød og frukt. Stemningen var på topp og det var utrolig hyggelig å se så mange blide mennesker.

Vi var såååå blide alle som var på jobb. Alle brudekjolene utlevert for sesongen og 4(!) ukers velfortjent ferie. Vi har jobbet overtid hver dag siden mars så det ble en del avspasering som vi kan nyte hele juli. Så håper jeg vi har masse spennende å fortelle hverandre når vi kommer tilbake på jobb i august.

Etter stenging gikk vi på Nodee og spiste en deilig middag.

Ragne er veldig glad i å spise middag uten klær så det måtte hun få lov til også denne dagen.
Tulla!!!

Nammmm!!!!

Ingvild hadde en nydelig paljettopp på seg. I matte hvite paljetter! Fineste jeg har sett på lenge.

Fine glassene satt op til neste dag. Vi satt til stengetid og det ble litt stille rundt bordet. Vi var bittelitt slitne, men det beste var at dagen etter startet tidenes mest velfortjente ferie.