onsdag 12. januar 2011

Snerten i vintage eller gresk gudinne?

Vi har gjort om butikken på Bislett til kjolesalong og har linet opp med de fine kjolene.
Her er litt info og noen tips om hvordan en brudetime hos Cecilie Melli kan være og hva man kan forberede på forhånd. Har skrevet litt om det i tidligere blogginnlegg også, men da var jo så mange i julemodus. Her er en liten reminder...

På en brudetime hos Cecilie Melli prøver vi å finne din drømmekjole og hvilken kjole som passer best til deg. Det finnes mange muligheter! Du blir veiledet av en av de flinke jentene i butikken som har god design- og sømerfaring.
Ønsker du vintagepreg a la Mad Men eller en nostalgisk chiffondrøm?
Ønsker du langt slep og tyllslør eller en lang silkekjole i 20-tallsånd?

På bildet under er Susannekjolen som var ny nå i år.


Vi kan tilby deg hele brude-outfiten: drømmekjole, sko man kan danse i, passe romantisk slør, klassiske smykker og en lun jakke til å ha over skuldrene ettersom festen dras ut i de sene nattetimer og morgentimer.

For å få mest mulig ut av brudetimen når du er her, kan det være greit å forberede et par ting på forhånd.

Det viktigste er å sette av tiden slik at man får prøve i ro og mak. Slik kan vi også veilede deg best mulig. Få mommo til å passe lillegull eller avspaser et par timer fra jobb.

Mor, svigermor, tanta, bestemora, veninna, kusina, nabokona - alle har nok en mening om hvordan kjolen din bør være. :) Det beste er kanskje å ta med forloveren eller en venninne som kjenner deg godt og vet hvilket type uttrykk du ser etter - og husk å spandere en deilig lunsj etterpå.


Ta gjerne på en hudfarget/hvit BH som sitter godt for best mulig inntrykk.

Det anbefales å bestille brudetime på forhånd!
 Hvis du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon om når dette bør gjøres i forhold til når du skal gifte deg, eller du ønsker mer informasjon om bestillingsprosessen, så ring oss gjerne.
Telefonnummeret til Cecilie Melli avd Bislett er 95210141.