torsdag 13. desember 2012

MelliBee-smykket, årets julegave!!!


Hei folkens!
 Årets julegave er ankommet vår butikk og nettbutikken jewelbox.no , nemlig MelliBee smykket! 
Dette er ikke et hvilket som helst smykke, men et smykke med en veldig spesiell historie og en like spesiell intensjon. 

La meg bruke et par linjer og introdusere prosjektet som jeg brenner veldig for:

Jeg har designet et smykke for Pro Sentrets arbeidsprosjekt Bikuben, hvor intensjonen er at kvinnene skal kunne montere smykket selv og gjøre det klart for salg.
Bikuben er en prosjektgruppe som har blitt etablert av Pro Sentret med det formålet å sysselsette kvinner som har tilhørighet i gateprostitusjonsmiljøet. Ideen bak Bikuben er å gi kvinnene muligheten til å oppleve verdien av lønnet arbeid og mestring, noen som igjen bidrar til økt selvtillit og tro på egne evner.

Inntektene av smykket går uavkortet tilbake til Bikuben, og vi håper med dette å ha laget et bærekraftig prosjekt som kan forsyne kvinnene med arbeid i lang tid fremover.

I september var en kvinne med navn Wenche Anker-Rasch med på TV-programmet "Den hemmelige millionæren" på TVNoge og hun ble så fascinert av arbeidet til Pro Sentret at hun donerte dem 150.000 kroner slik at de kunne få realisert smykkeprosjektet i Bikuben-regi.


Da jeg skulle lage dette spesielle smykket ville jeg at de forskjellige komponentene skulle ha en symbolverdi som betyr noe for kvinner, uansett hvor man kommer fra eller hører hjemme. Hjertet for kjærlighet og trygghet, perlen for den juvelen man er som kvinne, fuglen for frihetsbehovet i oss og tigeren for kraften vi har eller trenger i tøffe tider. Vi er alle veldig fornøyd med resultatet.

Smykket i seg selv er en perfekt julegave til både mødre, søstre, svigermødre, venninner etc. I tillegg til å kunne gi bort en flott presang blir man også med på å støtte et hjelpetiltak som betyr veldig mye for veldig mange kvinner.

Vi selger smykket hos jewelbox.no og i  C E C I L I E  M E L L I  butikken i Nedre Slottsgate 15 i Oslo og det koster bare kr 400,-!!!

MelliBee-smykket selges under mottoet:
”Kvinne hjelper kvinne”