onsdag 23. september 2009

Internship Cecilie Melli

Cecilie Melli er i utvikling, og vi ser en spennende tid i møte. I den forbindelse søker vi etter praktikanter. Vi ser etter engasjerte personer som kan bidra til Melli gjengen. Arbeidsoppgavene består hovedsaklig av søm og annet teknisk arbeid, men vi er åpne for forslag. I utgangspunktet ser vi etter deg som er under høgere utdannelse og studerer klesdesign/søm. Du bør ha studert min 1,5-2 år og fortrinnsvis ha erfaring fra tilsvarende arbeid. Du må kunne jobbe selvstendig og være fleksibel. Du bør være serviceinnstilt og ha godt humør. Minimum prakisperiode er 2 uker.

Vi kan tilby deg en lærerik praksis i et kreativt miljø med hyggelige kollegaer sentralt plassert i Oslo. Du vil få erfaring med søm og syprossesser, samt et innblikk i hvordan det er å jobbe i en norsk designbedrift til daglig. Praksisplassen er ikke lønnet, men ved tilfredsstillende innsats vil vi kunne være en god referanse for deg i fremtiden.

CV og en kortfattet søknad kan leveres i vår butikk/atelier. Merk søknaden: søknad intern

Cecilie Melli
Thereses gate 32
0168 Oslo

Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson: Cecilie/ Siw Tlf 95210141

Cecilie Melli ble opprettet i 2004 og lager feminine plagg i eksklusive materialer. All produksjon av klær foregår i Cecilie Melli atelier på Bislett. I tillegg til kleskolleksjonene fører Cecilie Melli en egen smykke/tilbehør linje. Vi er 5 ansatte i tillegg til flere frilansere. www.ceciliemelli.com