onsdag 23. september 2009

Stillingsutlysning Cecilie Melli

Cecilie Melli er i utvikling, og vi ser en spennende tid i møte. I den forbindelse søker vi etter en engasjert og blid person som kan bidra til Melli gjengen i en 100% stilling. Arbeidsområdet er todelt, og oppgavene vil hovedsaklig bestå av søm og kundebehandling/salg i vår butikk.

I utgangspunktet ser vi etter deg som har høgere utdanning innen klesdesign/søm og gjerne har relevant erfaring. Du må kunne jobbe selvstendig og i samarbeid med andre. Du bør være fleksibel, meget serviceinnstilt og ha godt humør, samt ha interesse og forståelse for mote.
Vi kan tilby deg en lærerik jobb i et kreativt miljø og hyggelige kollegaer. Arbeidssted er sentralt i Oslo på Bislett. Du vil få erfaring med søm - ulike teknikker og syprossesser og kundebehandling - veiledning, salg, måltaking/tilpassing. I tillegg vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i en norsk designbedrift til daglig.

CV og en kortfattet søknad kan leveres i vår butikk/atelier. Merk søknaden: stillingsutlysning

Cecilie Melli
Thereses gate 32
0168 Oslo

Søknadsfrist: 7. oktober 09
Ønsket tiltredelse: snarest
Kontaktperson: Cecilie eller Siw Tlf 95210141

Cecilie Melli ble opprettet i 2004 og lager feminine plagg i eksklusive materialer. All produksjon av klær foregår i Cecilie Melli atelier på Bislett. I tillegg til kleskolleksjonene fører Cecilie Melli en egen smykke/tilbehør linje. Vi er 5 ansatte i tillegg til flere frilansere. www.ceciliemelli.com